top of page

GoHard PT Group

Public·38 members
Клим Ларионов
Клим Ларионов

[[[NOGOMET>]]>>>>] Hajduk PAOK uživo gledati 10/08/2023


(Televizija uživo=) Hajduk PAOK gledati prijenos 10 kolovoza
Zakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima Obavještavamo građane kako je, sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, zabranjeno: unošenje ili pokušaj unošenja alkoholnih pića i droga te ulazak i boravak u prostor športskog objekta u alkoholiziranom stanju, unošenje pirotehničkih sredstava, oružja i drugih predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja te paljenje i bacanje pirotehničkih sredstava, kao i paljenje drugih navijačkih rekvizita, maskiranje lica kapom, maramom ili na drugi način radi prikrivanja identiteta, unošenje i isticanje transparenata, zastava ili drugih stvari s tekstom ili slikom, znakom ili drugim obilježjem kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti, pjevanje pjesama ili dobacivanje poruka čiji sadržaj iskazuje ili potiče mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne, regionalne ili vjerske pripadnosti pokušaj nedopuštenog ulaska, odnosno nedopušteni ulazak u natjecateljski prostor ili u gledateljski prostor, prostor koji je namijenjen sucima ili drugim osobama koje sudjeluju u športskom natjecanju, bacanje predmeta u natjecateljski prostor, boravak i zadržavanje na mjestu u gledateljskom prostoru za koje se ne posjeduje ulaznica ili odgovarajuća isprava izdana od strane organizatora.


Posebno skrećemo pozornost posjetiteljima koji imaju ulaznice za ZAPADNU tribinu, da pravovremeno dođu na stadion. Naime, tijekom prošle utakmice (Hajduk-Rijeka) uočili smo da veliki broj posjetitelja koji imaju ulaznice za zapadnu tribinu stadiona, dolaze unutar sata prije početka utakmice, zbog čega se stvaraju bespotrebne gužve. S obzirom da na zapadni dio stadiona ulazi 10 400 posjetitelja, postoji mogućnost da neće ući do početka utakmice ako ne krenu pravovremeno.


Hajduk Split - rezultati, raspored, Hajduk - PAOK uživo


Policija se oglasila uoči utakmice Hajduka i PAOK-a - Radio DalmacijaPolicijska uprava splitsko-dalmatinska uputila je priopćenje za javnost u svezi odigravanja nogometne utakmice 3. kvalifikacijskog ciklusa Europske konferencijske lige između HNK „Hajduk“ i FC „PAOK“ Solun, koje donosimo u cijelosti: U četvrtak, 10. kolovoza 2023.


Na dan održavanja javnog okupljanja očekujemo na području grada Splita, ali i na čitavom području Splitsko-dalmatinske županije, veliki broj navijača, radi čega pozivamo građane da odmah pozovu policiju na broj 192 ako uoče skupine osoba koje se protupravno ponašaju ili bi se mogle protupravno ponašati. UPUTE I PREPORUKE: Obavijest za posjetitelje/gledatelje – ulazak u stadion Ulazi u stadion bit će otvoreni od 18:30. S obzirom na preglede koje će obavljati redarska služba, pozivamo gledatelje da na javno okupljanje dođu ranije kako bi izbjegli prometne gužve i čekanje na ulazima, a sve kako bi na vrijeme i bez žurbe zauzeli svoja mjesta.


Stoga pozivamo posjetitelje da iskoriste činjenicu da su ulazi otvoreni čak dva i pola sata prije početka i dođu na vrijeme. Posjetitelji koji imaju ulaznice za sektor A, ulazit će na ulaz preko južne šetnice (pored semafora stadiona, iz smjera Ulice sedam Kaštela). Nakon ulaska na stadion i tijekom javnog okupljanja, gledatelji isključivo mogu sjediti na mjestu koje je određeno na ulaznici i ne mogu tijekom javnog okupljanja sjediti na nekom drugom mjestu, niti biti na mjestima ili u prostorima koji nisu predviđeni za gledatelje. Posebno napominjemo posjetiteljima kako prilikom ulaska moraju imati: kupljenu personaliziranu ulaznicu identifikacijski dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) na temelju kojeg će prije ulaska biti provjeren njihov identitet.


godine s početkom u 21 sat u Splitu, na gradskom stadionu „Poljud“ odigrat će se nogometna utakmica između HNK „Hajduk“ i FC „PAOK“. Policijski službenici će prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja provoditi mjere i radnje iz nadležnosti policije na području grada Splita, mjestima gdje će se okupljati navijači, a sve radi prevencije protupravnih ponašanja, zaštite imovine i sigurnosti osoba.


(((TELEVIZOR#))) Hajduk PAOK uživo prijenos 10


Hajdukove europske pothvate možete pratiti na HRT-u


Napominjemo da neće biti moguće parkiranje vozila oko stadiona i u široj zoni oko stadiona pa savjetujemo posjetiteljima da vozila parkiraju na parkiralištima u drugim dijelovima grada te da pješke ili javnim prijevozom dođu do stadiona. Na dan okupljanja prometni će redari, zajedno s policijskim službenicima, sankcionirati vozače nepropisno parkiranih vozila na nogostupima i na sredini kolnika, posebice u Zrinsko-frankopanskoj ulici, potom Hrvatske mornarice, Ulici sedam Kaštela i Put Supavla te će biti premještena vozila za koja budu postojali uvjeti za premještanje. Sve sudionike u prometu molimo za dodatno strpljene i oprez ako dođe do stvaranja većih gužvi i zastoja, posebno ako bude postojala potreba za zatvaranjem određenih dijelova prometnica na području grada Splita.


HNK Hajduk Split


(TELEVIZIJA UŽIVO-) Hajduk PAOK uživo prijenos 10.08.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • gohardhealthandfitness
  gohardhealthandfitness
 • bucher bestseller
  bucher bestseller
 • Eliana Russell
  Eliana Russell
 • KELLY Muller
  KELLY Muller
 • I
  iclochickdresidmun
bottom of page