top of page

GoHard PT Group

Public·37 members
Elijah Townsend
Elijah Townsend

[streaming#] FCSB vs Nordsjælland în direct online 10.08.2023


00, până la ora începerii meciului, 21. 30. Vor fi mai avantajați cei care vor alege să-și cumpere biletele de acces în sistem online, dat fiind că se pun în vânzare de marți, 8 iulie, de la ora 18. 00 și până joi, în ziua meciului, la ora 19. 00. FCSB a stabilit și care vor fi prețurile pe care vor trebui să le plătească cei ce vor să fie prezenți pe stadion, la meciul de joi. Conform informațiilor de pe pagina oficială de Facebook a FCSB, prețul biletelor va fi stabilit în funcție de zona în care sunt amplasate locurile. Astfel, un bilet la peluză costă 30 de lei, la tribuna, prețul este de 50 de lei. Mai scumpe sunt biletele de la Tribuna 1, inel 2 – 100 de lei, Tribuna 1, inel 1 – 150 de lei și în sectorul VIP, unde valoarea biletelor puse în vânzare este de 250 de lei.
Cine transmite la TV FCSB - Nordsjaelland, meci din turul 3 al


[[SPORT<]] ȚSKA vs FCSB în direct live 26 iulie 2023 CSKA 19


Meciul FCSB-FC Nordsjælland Se Va Juca Pe Stadionul


Nordsjaelland - FCSB 17.08.2023 - Azscore


Suporterii care se vor prezenta cu biletele în format digital, pe telefonul mobil, trebuie să respecte următoarele condiţii, pentru a se asigura că acestea pot fi citite corect de turnichet: 1. Să seteze luminozitatea ecranului la maximum. 2. Codul QR să nu fie maximizat pe ecran. 3. Să procedeze la trecerea de turnichet numai după ce biletul a fost validat de acesta (afişajul devine verde).


FCSB vs Nordsjaelland, Ponturi Pariuri Conference League


E-ticketele pot fi achiziţionate până joi, 10 august, la ora 19:00. De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi pe Stadionul Steaua: 1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult. În situaţia în care un adult este însoţit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziţioneze un al doilea bilet. Persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului.


FCSB - FC Nordsjaelland, în turul III preliminar al Conference


FCSB permite accesul copiilor în vârstă de până la 7 ani, gratuit, pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, trebuie să achiziționeze un al doilea bilet. FCSB va juca pe stadionul Steaua Clubul de fotbal FCSB a anunţat, marţi, 8 august, într-un comunicat de presă, că partida cu FC Nordsjaelland, programată la 10 august, în prima manşă a turului 3 preliminar al Conference League, se va disputa pe Stadionul Steaua din Capitală.


Prețul biletelor la FCSB – Nordsjaelland. Meciul se joacă în GhenceaFCSB a anunțat că biletele pentru partida cu FC Nordsjaelland, din Europa Conference League vor putea fi achiziționate în format fizic, la casele de bilete de la Stadionul Steaua, dar și online, de pe site-ul www. bilete-fcsb. ro. Partida de fotbal dintre echipa bucureșteană și danezii de la Nordsjaelland se va juca joi, de la 21. 30, pe stadionul Steaua din Ghencea. Biletele vor fi puse în vânzare, la casele de bilete, în ziua meciului, conform unei postări de pe pagina de Facebook, a FCSB, începând cu ora 11.


FCSB - FC Nordsjaelland, pe Stadionul Steaua. Cât costă biletele şi când vor putea fi cumpărateFCSB se află în toiul pregătirilor pentru meciul tur cu Nordsjaelland şi a anunţat când se vor pune în vânzare biletele, atât online, cât şi la casele specifice. FCSB o va întâlni pe Nordsjaelland, în turul trei preliminar al Conference League, iar meciul tur se va juca joi, 10 august, de la ora 21:30.


Un nou sold out pe Ghencea?! Anunţul lui Mihai Stoica înainte


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • gohardhealthandfitness
  gohardhealthandfitness
 • Eliana Russell
  Eliana Russell
 • KELLY Muller
  KELLY Muller
 • I
  iclochickdresidmun
 • Herl Wyatt
  Herl Wyatt
bottom of page