top of page

GoHard PT Group

Public·38 members
Тимофей Крюков
Тимофей Крюков

(((ÉLŐ SPORT<<<))) Rapid Wien DVSC élő 10/08/2023


És a futball-láz? Úgy tűnt, hogy csütörtökön Debrecenben még annak is meccsre kell mennie, aki nem akar. Történt, hogy a délutáni órákban az egyik helyi rádió játékot hirdetett, amelynek a nyereménye – naná! – két belépő volt a Loki meccsére. Kapaszkodjanak meg: Anita, a nyertes nem ugrott ki a bőréből, amikor megtudta, hogy ott lehet a találkozón, mondjuk úgy, hogy neki futball hőemelkedése sem volt.
UEFA Europa Conference League 2023/24


Aztán a 18. percben lehetett sejteni, hogy baj van: Hurcidze lőhetett közelről, ám Megyeri Balázs szögletre tudott menteni. Aztán egy perccel később jobb a beívelés balról, a labdára jól érkezett Usztinov és öt méterről a hazai kapuba fejelt (0–1). Azt túlzás lenne állítani, hogy a hazaiak sokkot kaptak volna a góltól. Ugyanakkor az feltűnő volt, hogy Dzsudzsák Balázson és Kiziridiszen kívül nem sok játékosban volt spiritusz ezen az estén.


[Nézd élőben*] Rapid Wien DVSC online közvetítés 10


SK Rapid Wien - Debreceni VSC élő eredmények, H2H és


percben azonban fújt: Levani Kutulia piros lapot kapott, mert a félpályánál felrúgta Dominguest. Ez azonban a hátralévő perceket nem befolyásolta, jöhetett a hosszabbítás. A ráadás feszült hangulatban kezdődött, de a DVSC mezőnyfölényre tudta váltani emberelőnyét. A hosszabbítás első felét lényegében végigtámadta a Debrecen. Az első hosszabbítás ráadásában Bárány Donát fejese a lécről a gólvonal elé pattant, az érkező Mancénak lett volna lehetősége a kapuba gyötörni a labdát, de nem sikerült – meccslabda volt. Az utolsó játékrész azonnal egy Bárány Donát helyzettel kezdődött, vagyis lendületen maradt a Loki. Kár, hogy a szünetben ápolásra szoruló Csancsarevics kapus szögletre tudott menteni. Nem sokkal később Mance 15 méterről leadott lövése után is nagyot védett a kapus.


A 61. percben viszont Robert Schröder bíró a meccsbe, a vendég Wbeymar az ötöse előtt pedig kézzel a labdába nyúlt bele. Járt volna a tizenegyes a hazaiaknak, de a játékvezető sípja néma maradt. És ahogy ez lenni szokott: a 68. percben egy kontra végén Mimito a tizenhatos jobb oldaláról kilőtte a bal alsót (0–2). A 77. percben Dzsudzsák Balázs visszahozta a reményt: a hazai kapitány Domingues jobb oldali, lapos beadása után 10 méterről kilőtte a bal alsót (1–2). A szépítés után egymást követték a hazai helyzetek. A legnagyobb Bárány Donát előtt adódott a 84. percben, de hiába ment egyedül a kapura, kicsit hosszan tolta meg a labdát, így a kapus kivetődve menteni tudott. Mondjuk előtte a védője alaposan húzgálta a mezét, de a játékvezető jótékonyan szemet hunyt az események felett. A 87.


A beszoruló Alaskert ennek köszönhetően veszélyes kontrákat tudott vezetni, az 51. percben például négyen lódultak meg három hazai védővel szemben, de szerencsére nem tudták góllal befejezni a helyzetet. Az 55. percben Stefan Loncar lőtt egy erőset, de magasat, majd Dorian Babunszki kapott egy jónak tűnő labdát, de a kapus lelopta a lábáról a labdát. Ettől a két eseménytől tűzbe is jött a hazai publikum, zúgott a lelátó. Az 58. percben aztán hirtelen csend lett, de Agdon ziccerét semlegesítette Megyeri kapus.


廚房大小事報乎你知 | MSC In Taiwan


Sokan szerették volna megszerezni a jegyeket…Este kilenc felé közeledve aztán sokan érkeztek meg a Nagyerdei Stadionba és aki időben ért a lelátóra hallhatta a Tankcsapda slágerét, amelynek egy része így szól: „Ha újra megszületnék biztos rock and roll sztár lennék, nem egy olcsó vidéki srác”. A szurkolók persze rock and rollt vártak a csapattól a nyári estén. Az együttes azok után, hogy nyert Örményországban, a bajnokságban a bajnokságot is jól kezdte, hiszen Szrdjan Blagojevics csapata 3–1-re győzött a Mezőkövesd ellen.


Mondjuk nagy helyzete ebben az időszakban nem is volt a hazai csapatnak, ha csak Dorian Babunszki „tolását” – lövésnek azért ne nevezzük – nem vesszük annak. Ne vegyük, mert teljesen veszélytelen volt. A bajt csak tetézte, hogy az első félidőt bosszantó hazai hibák és örmény helyzetek – no meg némi füttyszó zárta le. Ezzel együtt is a 10. 708 néző némileg meglepődve állapította meg, hogy a szünetben nem cserélt a Debrecen. A hazai csapat, ahogy az várható volt támadólag lépett fel a fordulást követően.


Rapid Wien - DVSC élő: UEFA Konferencia-liga


A Debrecen végsőkig kiélezett küzdelemben, tizenegyesekkel jutott továbbCikkünk folyamatosan frissül. Nyári forróság és futball-láz – így vágott neki Debrecen augusztus harmadik napjának. Az időjárásról csak annyit, hogy még este nyolckor is 30 fokot mutatott a hőmérő, vagyis az garantálható volt, hogy izzasztó este elé nézünk.


[[[Folyó!!]]^] LASK DVSC és élő online közvetítés 14 július 2023


Rapid Wien - DVSC Debreceni


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • gohardhealthandfitness
  gohardhealthandfitness
 • bucher bestseller
  bucher bestseller
 • Eliana Russell
  Eliana Russell
 • KELLY Muller
  KELLY Muller
 • I
  iclochickdresidmun
bottom of page