top of page

GoHard PT Group

Public·47 members
Kamal Polyakov
Kamal Polyakov

Modele De Cusaturi Romanesti Traditionale Si Moderne - PDF 18 =LINK=


Modele de cusaturi romanesti pdf 18: o resursa valoroasa pentru iubitorii de arta populara
Daca va pasioneaza broderia traditionala romaneasca si vreti sa invatati mai multe despre modelele si tehnicile folosite de mestesugarii din diferite zone ale tarii, atunci va recomandam sa consultati modele de cusaturi romanesti pdf 18, o colectie impresionanta de imagini si explicatii care va vor inspira si va vor ajuta sa realizati propriile creatii.
Modele de cusaturi romanesti traditionale si moderne - PDF 18Aceasta colectie este formata din doua albume care au fost publicate initial in anii 1930 si 1940 de catre Elisa I.C. Bratianu, o personalitate marcanta a vietii politice si culturale romanesti, care a avut o pasiune pentru arta populara si a adunat cu multa rabdare si respect modele de cusaturi romanesti din satele din toata tara. Aceste albume au fost reeditate in format digital de catre Editura Ars Docendi, care a pastrat fidelitatea fata de editia originala, dar a imbunatatit calitatea imaginilor si a textelor.


Modele de cusaturi romanesti pdf 18 contine peste 300 de pagini cu fotografii color si alb-negru ale unor modele de cusaturi romanesti autentice, precum si descrieri detaliate ale materialelor, culorilor, simbolurilor si semnificatiilor lor. De asemenea, veti gasi informatii despre istoria si evolutia broderiei populare romanesti, precum si despre influentele pe care le-a avut din partea altor culturi. Fiecare model este insotit de un cod numeric care va permite sa il identificati usor si sa il comparati cu alte modele similare sau diferite.


Modele de cusaturi romanesti pdf 18 este o resursa valoroasa pentru iubitorii de arta populara, dar si pentru cei care vor sa invete sau sa se perfectioneze in broderie. Cu ajutorul acestui pdf, veti putea sa va imbogatiti cunostintele despre traditiile si frumusetea cusaturilor romanesti, dar si sa va exprimati propria creativitate si originalitate prin realizarea unor lucrari unice si personale. Modele de cusaturi romanesti pdf 18 este disponibil pentru descarcare gratuita pe site-ul Editurii Ars Docendi.


Modele de cusaturi romanesti pdf 18 este o colectie unica si valoroasa, care reflecta diversitatea si bogatia culturii populare romanesti. In acest pdf, veti descoperi modele de cusaturi romanesti din toate regiunile tarii, cum ar fi Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat, Dobrogea si Maramures. Fiecare regiune are un stil propriu si distinctiv de broderie, care este influentat de factori geografici, istorici, sociali si religiosi. De exemplu, in Moldova predominante sunt cusaturile cu motive geometrice si florale in culori vii, in Transilvania se folosesc mai mult cusaturile cu motive zoomorfe si antropomorfe in culori sobre, iar in Maramures se remarca cusaturile cu motive solare si stelare in culori contrastante.


Modele de cusaturi romanesti pdf 18 este mai mult decat o simpla colectie de imagini si texte. Este o adevarata enciclopedie a broderiei populare romanesti, care va ofera informatii pretioase despre simbolistica si semnificatia fiecarui model de cusatura. Veti afla ca in spatele fiecarei cusaturi se ascunde o poveste, o credinta, o dorinta sau o speranta. De exemplu, crucea este un simbol al credintei si al protectiei divine, floarea este un simbol al frumusetii si al fertilitatii, iar spirala este un simbol al vietii si al miscarii perpetue. Fiecare model de cusatura are un mesaj si un sens profund, care transmite valorile si identitatea poporului roman.


Modele de cusaturi romanesti pdf 18 este o sursa de inspiratie si de invatare pentru toti cei care iubesc broderia si arta populara. Cu ajutorul acestui pdf, veti putea sa va initiati sau sa va perfectionati in tehnica broderiei populare romanesti, folosind materiale simple si accesibile, cum ar fi panza de in sau bumbac, ata de matase sau lana, ac sau andrele. Veti putea sa va creati propriile modele de cusaturi romanesti, adaptandu-le dupa gustul si preferintele voastre. Veti putea sa va decorati casa sau hainele cu modele de cusaturi romanesti originale si autentice, care va vor aduce bucurie si mandrie. 04f6b60f66


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • gohardhealthandfitness
  gohardhealthandfitness
 • nhi linh
  nhi linh
 • tramanh3004123
  tramanh3004123
 • phocohanoi2
  phocohanoi2
 • nguyenbich13697
  nguyenbich13697
bottom of page